Ons goed voelen. Is dat niet wat we allemaal willen?

“Ons goed voelen” wordt nogal dikwijls gesaboteerd door dingen rondom ons. Soms is het makkelijk te zien wat je saboteert en soms minder. Soms is het makkelijk om wat ons tegenhoudt om ons goed te voelen uit ons leven te bannen en soms minder makkelijk.

Soms weten we gewoon niet meer hoe we ons goed moeten voelen omdat er een opeenstapeling is van boosdoeners. Soms voelt het alsof de hele wereld tegen je is , toch? Denk dat veel mensen dat herkennen. Burn-out, slapeloosheid, futloosheid, chaos in je hoofd, overladen door je dagelijkse taken, enz….

Wat als ik je zeg dat Reiki je hiermee kan helpen.

Het is eigenlijk simpel. Reiki gaat namelijk zelf op zoek in je lichaam waar energie blokkades zitten. Door die blokkades een voor een weg te helpen kan je energie terug voluit stromen waardoor jij terug fitter zal zijn, zin hebben om meer te bewegen, de chaos in je hoofd zal verdwijnen en het zal voelen alsof je ineens veel meer tijd hebt. Je zal terug beslissingen kunnen nemen en vooral het zal je helpen beslissingen te nemen die goed zijn voor jezelf.

Je zal je terug GOED VOELEN. Dat is toch wat we willen.