De zelfhelende kracht zit in ieder van ons! Soms hebben we een duwtje nodig om deze te activeren. Dat is nu exact wat Reiki kan doen voor jou. Het is ook geen wonder dat Reiki over heel de wereld aan populariteit wint, het werkt. Het wordt als ondersteuning in vele hospitalen aangeboden, in scholen wordt het aan de kinderen geleerd en zelfs bedrijven raden het hun werknemers aan.

In eerste instantie brengt het je een innerlijke rust. Ook rust in je hoofd. Hoeveel hoor ik niet dagelijks zeggen ” mijn hoofd zit vol”!

Ja, zelfs al na één reiki sessie voel je een verschil. Stel je voor wat het na een paar sessies kan doen!

In Europa zijn we nog niet mee met het verhaal dat we goed voor onszelf moeten zorgen, maar ik kijk met plezier toe hoe het meer en meer zijn intrede maakt. Wees een pionier in het gelukkig zijn. Start met jezelf voorop te zetten, gun jezelf even tijd om tot rust te komen. Je zal ervaren hoeveel dingen zichzelf oplossen als we er geen aandacht aan geven.

Geef een persoon die je graag ziet een reiki sessie cadeau, en ja , natuurlijk zie je jezelf ook graag, en zie je jezelf niet graag dan is het hoogtijd voor een Reiki sessie voor jou!