Puur Reiki

Een Reiki behandeling

Geef je energie een boost!

Geniet ondertussen van een uur diepe relaxatie. Ja, net door zo diep in ontspanning te gaan krijgt je lichaam de kans om het energieniveau terug op peil te brengen.

Als behandelaar stel ik mij open als kanaal om de energie te mogen ontvangen en te laten stromen vanuit mijn handen naar jou toe. Door de Reiki behandeling komt er extra energie waardoor het lichaam zich zelf begint te helen. Ons lichaam heeft een zelfgenezingsmechanisme, denk maar aan een schaafwond die vanzelf geneest zonder onze tussenkomst. Ons lichaam doet het werk en Reiki ondersteunt dit proces mee.

Reiki behandeling Puur-Reiki energie Boost
Puur-Reiki Bredene Sonja Decreton

Iedereen ervaart Reiki op een andere manier. Meestal voelt het aan als een aangename warmte of lichte tintelingen. Reiki stroomt naar waar het op dit moment het meest nodig is.

Tijdens de behandeling lig je op een massagetafel, je hoeft je niet te ontkleden. Ieder ervaart een Reiki behandeling op een andere manier. Sommige mensen voelen onmiddelijk de werking van Reiki, anderen voelen het pas weken later.

Duur behandeling: 60 a 90 min.
Prijs: €60.

Een sessie is steeds op afspraak.

Als behandelaar stel ik geen diagnose want ik ben hiertoe niet bevoegd. Dit kan alleen door een arts gebeuren. Reiki vervangt niet de klassieke geneeskunde maar werkt complementair.

Services

Wat is Reiki

Een Reiki behandeling

Relaxatiecoaching

Contact

Fritz Vinckelaan 101 A
8450 Bredene
+32 486 07 70 09

Puur Reiki

Ik help jou de energiebalans in je lichaam te herstellen!

Afspraak

Nieuwsbrief